Huidverzorging

Basis Behandeling

€ 49,95

Een huid-verzorgende behandeling die de conditie van de huid op niveau houdt. De behandeling bestaat uit ; reiniging, epileren, een enzymatische peeling op basis van Aloë- Vera, een massage en een masker die verfrist en verstevigd.

Basis+ Behandeling

€ 59,95

Een huid-verzorgende en huid-verbeterende behandeling die de conditie van de huid verbetert. De behandeling bestaat uit; reiniging, epileren, een enzymatische peeling op basis van Aloë-Vera, een massage met actieve werkstoffen en een masker aangepast op uw huidtype.

Bio Marine masker: Normale tot droge huid. Voor een intensieve vochtregulering.

Dode Zee Mineralen: Gecombineerde tot vette huid. Talgafscheiding wordt gereguleerd.

Rice Bran: Gedevitaliseerde/ rijpere huid. Rijk aan vitamine E en antioxidanten.

Sensitive: Gevoelige huid. Verhoogt de weerstand van de huid.

 LifeStyle Behandeling

€ 69,95

Of uw huid nu gedehydrateerd is, beschermd of gerepareerd moet worden, er dof en/of vermoeid uitziet, of gerevitaliseerd moet worden, de LifeStyle Behandeling is een huid verbeterende en ‘anti-aging’ behandeling, die deze problemen aanpakt.

Deze behandeling begint met een intensieve reiniging die wordt gecompleteerd door een Organic Peeling. De Organic Peeling is een diep reinigende exfoliatie op basis van natuurlijke ronde korreltjes waardoor de poriënstructuur wordt verfijnd. Daarna kies ik een ampul die aangepast wordt aan het specifieke doel van de kuur. Bij LifeStyle behandelingen wordt gebruik gemaakt van vier verschillende ampullen: op basis van een Stemcell complex, of met Kaviaar extracten. Ik kan ook kiezen voor een ampul met een Hydrating Complex of een met een liftende werking. De ampul wordt, samen met een serum dat de huid sterker maakt en de kwaliteit van de hoornlaag verbetert, uitgebreid ingemasseerd

Het hart van de behandeling is een Matrigel masker waarbij de werkstoffen d.m.v. de droogvries methode vers zijn gebleven. Dit masker wordt, vlak voordat het wordt opgebracht gemengd met een Oligo Activator dat de doorbloeding van de huid stimuleert de hydratatie van de huid verhoogt en de weerstand van de huid verbetert. Natuurlijk wordt de samenstelling van het Matrigel masker aangepast aan het doel van de behandeling. De behandeling wordt afgerond met de verzorging van de huid rondom de ogen en met een van vier Magic Spheres , waarna de gebruikelijke dag en/of nachtcrème wordt aangebracht.

Deelbehandelingen

Epileren € 10,50
Wimpers verven € 10,50
Wenkbrauwen verven € 10,50
Epileren, wenkbrauwen en Wimpers verven

Lash Lift en wimpers verven

HennaBrows Tinting en Styling

€ 26,50

€49,50

€39,50

Tijdens een gezichtsbehandeling behandeling krijgt u 50% korting op het verven!

Harsen per 10 minuten € 10,50

Bovenlip, kin en wangen.
Tijdens de Basis, Basis+ of LifeStyle behandeling krijgt u 50% korting op het harsen!

Harsen per 15 minuten € 16,00

Armen, benen, oksels en bikinilijn

Onzuiverheden verwijderen per 10 minuten € 9,95

Manicure

Nagels in vorm vijlen, nagelriemen verzorgen en handcrème € 18,50
Nagels met shellac lakken € 25,00

Bruidsmake-up

Een proef make-up, de make-up op de trouwdag en de lipstick € 89,95