TDA

 Seyo TDA is een behandeling waarbij een jetstream van zuurstof de gepatenteerde werkstoffen naar de diepere huidlagen transporteert zonder de huid aan te raken.

Tot op heden was het alleen mogelijk om de diepere huidlagen te bereiken door de huid te doorboren  (oftewel invasief).

  • scalpel
  • naald
  • micronaald.

Tijdens een SEYO TDA-sessie worden microparticels (1/5000ste van een millimeter) door de huid getransporteerd. Micronisatie is het zo klein maken van de werkstoffen dat deze door de natuurlijke barrières van de huid passen. Dit houdt in dat de phytofarmaceuticals/werkstoffen tot in de celkern kunnen komen om daar huidverjonging en verbetering te bewerkstelligen.

SEYO TDA heeft een medische basis. De optimale balans van precisietechnologie en perfect zuivere actieve werkstoffen zorgen voor wetenschappelijk bewezen behandelresultaten.
SEYO TDA is de enige non-invasieve regenerende therapie voor de huid met gepatenteerde phytofarmaceuticals.
SEYO TDA is een revolutie op gebied van celregeneratie.
Alleen sterke huidcellen, die sterk blijven en zich in twee sterke dochtercellen delen kunnen er voor zorgen dat de huid er jonger uit gaat zien.

Constructieve en duurzame huidverjonging en verbetering is het beste als de huid zelf collageen en elastine gaat aanmaken. Alleen zo ontstaat een duurzaam resultaat.

Collageen en elastine aanmaak vindt in de lederhuid (dermis, levende laag) plaats, precies waar de TDA werkt.

De behandeling voelt als een zachte massage en is geschikt voor ieder huid voor zowel mannen en vrouwen. Een zachte jetstream van zuivere zuurstof brengt het proces op gang en in 30 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld.

Na de behandeling voelt de huid als opgevuld aan. Dat effect blijft geruime tijd zichtbaar. Na een aantal behandelingen wordt er meer volume gecreëerd, wordt vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbeterd van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien. Vanaf €39,50 heeft u een moderne anti- aging behandeling die werkelijk het verschil maakt. Uiteraard heeft u het meest langdurig resultaat wanneer u deze behandelingen in kuurverband doet.

Seyo TDA werkt met 3 verschillende behandelingen:

HYAl N5 normale/droge 25+ huid
HYAl N10 veeleisende 30+ huid
MITOCELL drogere en rijpere huid
 
€39,50
€ 49,50
€ 54,50
 

HYAL N5: Voor de normaal/droge 25+ huid. Voor de fundamentele behandeling van de volgende indicaties:-droogtelijntjes-Trekkerige huid-Beginnende kraaienpootjes- Expressielijntjes-Vale/grauwe teint- Wallen en kringen- Droge(zonnebank)huid-Gestresste huid- Rokershuid.

HYAl N10: Voor de veeleisende 30+ huid. Alle indicaties als bovenstaand + Lijntjes op de bovenlip-Kraaienpootjes verminderen-Frissere uitstraling-Conditie van de huid verbeterd- Rimpels vervagen-Decolleté krijgt een jongere uitstraling.

MITOCELL:Voor de drogere en rijpere huid. Alle indicaties als bovenstaand+ -Spant de huid-Donkere kringen/wallen om de ogen vervagen- Zonneschade repareren- Mini facelift- Expressielijntjes worden afgezwakt- Spankracht hals en decolleté wordt verbeterd.

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen die 1x per 7/10 dagen wordt gegeven.

Kuurprijzen

HYAl N5 (normale prijs € 237)
HYAL N10 (normale prijs € 297)
MITOCELL (normale prijs € 325)
 
€ 179
€ 229
€ 249
 

Serums voor thuisgebruik

HYAL N5 Serumset.  Oppervlakkige rimpels

HYAL N5 reduceert bij regelmatig gebruik zichtbaar de diepte van de rimpeltjes. Het beschermt de huid en verhoogt de elasticiteit en spankracht. HYAL N5 bevordert de vorming van collageen en versterkt het herstellend vermogen van de huid. Een halve ampul ’s avonds voor uw gebruikelijke nachtcrème. Kuur van 20 dagen.

10 hersluitbare ampullen van 1 ml
 
€ 39,50
 

HYAL N10 Serumset. Diepe (expressie) rimpels

HYAL N10 vult de huid op en voorziet haar van vocht. Het cel vernieuwingsproces wordt geactiveerd waardoor de structuur van de huid van binnen naar buiten zichtbaar en voelbaar verbeterd. HYAL N10 bevordert de vorming van collageen en versterkt het herstellend vermogen van de huid. HYAL N10 zorgt er bovendien voor dat de structuur van de huid verbeterd en de elasticiteit en spankracht zichtbaar wordt verhoogd. Het zelfherstellend vermogen van de huid wordt geoptimaliseerd. Een halve ampul aanbrengen ’s avonds voor uw gebruikelijk nachtcreme. Kuur van 20 dagen.

10 hersluitbare ampullen van 1 ml
 
€ 49,50
 

MITOCELL serumset. Rimpels veroorzaakt door weefselverslapping

Mitocell is het resultaat van jarenlang doelgericht cel onderzoek. Net als HYAl N10 bouwt Mitocell depots in het diepere bindweefsel. Het activeert met name het cel vernieuwingsproces van de rijpere huid. De samenstelling van Mitocell zorgt er ook bij de rijpere huid voor dat de resultaten langdurig in stand blijven. Mitocell is ontwikkeld om de rijpere huid te beschermen en ervoor te zorgen dat de elasticiteit en spankracht van de rijpere huid wordt verbeterd. Mitocell bevordert de aanmaak van collageen voor de rijpere huid. Een halve ampul aanbrengen ‘s avonds voor uw gebruikelijke nachtcrème. kuur van 20 dagen.

10 hersluitbare ampullen van 1 ml
 
€ 54,50